Volxkeukens - Masereelhuis Sint-Niklaas

Een Volxkeuken is een gezellig, gezond en goedkoop eetmoment. Het doel is simpel: mensen samenbrengen en een gezonde maaltijd aanbieden, aan democratische prijzen. Hieronder vind je het programma en kan je je inschrijven. Voor meer info of vragen kan je terecht bij lisaerde.liesbeth@outlook.com of via het nummer 0471/592652 . Smakelijk!

21 MEI 2022 - Chileense Maispastei

Kok Karin verwent ons met Pastel de choclo – een Zuid-Amerikaans gerecht op basis van suikermaïs of choclo.

Een Volxkeuken is een gezellig, gezond en goedkoop eetmoment. Het doel is simpel: mensen samenbrengen en een gezonde maaltijd aanbieden. De prijs wordt dus laag gehouden: €5 volwassene (met kansenpas €3), €3 kind tot en met 12 jaar, dat kan je ter plaatse betalen. Als je komt eten moet je wel inschrijven. Dit kan tot de donderdag voorafgaande aan de maaltijd. Als de maaltijd niet vegetarisch is, is er meestal toch een vegetarisch alternatief, als je dat wil, gelieve dat te vermelden bij je registratie.

18 JUNI 2022 - Butter chicken met naan brood

Kok Mette kookt butter chicken met geroosterde bloemkool en naan brood, een van de vele traditionele Deense gerechten.

Een Volxkeuken is een gezellig, gezond en goedkoop eetmoment. Het doel is simpel: mensen samenbrengen en een gezonde maaltijd aanbieden. De prijs wordt dus laag gehouden: €5 volwassene (met kansenpas €3), €3 kind tot en met 12 jaar, dat kan je ter plaatse betalen. Als je komt eten moet je wel inschrijven. Dit kan tot de donderdag voorafgaande aan de maaltijd. Als de maaltijd niet vegetarisch is, is er meestal toch een vegetarisch alternatief, als je dat wil, gelieve dat te vermelden bij je inschrijving.