MONONEON MASTERCLASS + CONCERT
Woensdag 17 november - Club Telex

Dywane Thomas, Jr., ofwel MonoNeon, is een Amerikaanse bassist, experimenteel muzikant en Grammy Award-winnaar, vooral bekend van zijn Youtubefilmpjes en als een van de laatste muzikanten die samenwerkte met Prince. MonoNeon is rechtshandig maar speelt linkshandig ondersteboven op een rechtshandige basgitaar, waardoor hij snaren sterker kan buigen en een uniek slapping-geluid heeft. Zijn stijl kan het best omschreven worden als funky, met een vleugje zuiderse soul en blues.

MonoNeon brengt een groep uitzonderlijke muzikanten van wereldklasse mee naar Club Telex. Naast MonoNeon bestaat de bezetting uit:

Robert Sput Searight – Drums (Snarky Puppy, Ghost Note, Herbie Hancock, Kendrick Lamar)
Dominique Xavier Taplin – Keys (Prince, Toto, Ghost Note)
Peter Knudsen – Gitaar (Ghost Note)
MacKenzie Green – Vocals (The New Power Generation)

Datum: woensdag 17 november
Locatie:
Club Telex, Paddenhoek 12, 9000 Gent

Registreer je hier voor de masterclass

17 november 2021 - 15u tot 17u - Club Telex

Ben je student pop/jazz/muziekproductie? Tijdens een masterclass beantwoorden de vijf muzikanten jouw vragen en brengen ze een paar nummers. Blijf na de masterclass gerust hangen voor een drankje.

 

Koop hier je tickets voor het concert

17 november 2021 - 20u30 - Club Telex

De deuren openen om 20u30. Studenten Jazz/pop/muziekproductie van het Kask/conservatorium kunnen het concert meepikken voor 5 euro per persoon, externen kunnen meegenieten aan 20 euro per persoon.