Masterclass João Barradas

Vrijdag 3 december - Club Telex - 9u30 - 17u

Philippe Thuriot en Tuur Florizoone bundelen hun krachten samen door een grensoverschrijdende Masterclass te organiseren. De tussenschotten van de Jazz en Klassiek worden hierbij weggehaald. Wie anders dan João Barradas is geschikt om dit doel mee helpen te bereiken? In zijn eentje representeert João klassieke, hedendaagse muziek op accordeon alsook de jazz en vrije improvisatie. Naar aanleiding van zijn concert met Aka Moon op 2 december in de Centrale leek het gunstig om er een Masterclass aan te breien João stemde toe. En zo haalt het conservatorium een grootmeester binnen, dit op 3 december 2021.

Deze masterclass bestaat uit een open lessenreeks – alle ingeschreven studenten worden vriendelijk uitgenodigd om mee te volgen van 10u tot 17u, met een middagpauze van een uur. Geen student? Je kan je toch inschrijven en als toeschouwer komen volgen.

Datum: Vrijdag 3 december, 9u30- 17u. Opgelet: we spreken om 9u30 af aan Club Telex. We voorzien gratis COVID-sneltesten waar elke deelnemer zich mee kan testen voor het binnenkomen. Dat duurt een kwartier en zo zijn we zeker dat we mekaar en João niet kunnen besmetten. De Masterclass begint om 10u.
Locatie:
Club Telex, Paddenhoek 12, 9000 Gent

Student? Registreer je hier.

Ben je een student Jazz/Pop/Muziekproductie/Klassiek? Registreer je hieronder gratis voor de masterclass.

Extern? Registreer je hier.

Geen student? Hieronder kan je je registreren om de masterclass te volgen als toeschouwer.

Heb je nog vragen? Voor meer info, neem contact op met Tuur Florizoone via tuur.florizoone@hogent.be of Philippe Thuriot via philip.thuriot@hogent.be.