Open repetitie Brussels Jazz Orchestra - Toots 100

Donderdag 28 april l 16u tot 19u l Bozar, Brussel

Toots 100
Op 29 april 2022 is het 100 jaar geleden dat Toots Thielemans werd geboren. Gezien de lange, warme samenwerking tussen Toots en BJO, hoeft het niet te verbazen dat het orkest zijn 100e verjaardag niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan. Samen met klinkende namen als het Metropole Orchestra, Kenny Werner, Grégoire Maret, Tutu Puoane en Philip Catherine, brengt BJO hulde aan de Brusselse legende, waar de wereld in 2016 afscheid van moest nemen. Op vrijdag 29 april vindt het officiële verjaardagsconcert plaats in Bozar, Brussel.

Op donderdag 28 april vindt er een open repetitie plaats van Brussels Jazz Orchestra voor het project Toots 100. Een repetitie vormt de ideale gelegenheid om een professioneel orkest aan het werk te zien en mee te maken hoe een nieuwe productie wordt voorbereid. De studenten van de Gentse School of Arts/het Conservatorium zijn van harte uitgenodigd om een repetitie bij te wonen.

Locatie: Bozar, Brussel
Timing: 16u-19u – Tijdens deze repetitie wordt er gerepeteerd met Tutu Puoane (t/m 16u45) en Kenny Werner en Grégoire Maret (16u45-19u).
OPGELET! Zorg dat je zeker om 15u45 aan dit adres staat: Stuiversstraat, 1000 Brussel. Als je te laat bent, geraak je niet binnen.

Alle plaatsen van dit evenement zijn bezet.

Momenteel geregistreerd

Liesl Vanoverberghe Lorenzo Munizza Loïc Van Weyenberg
Bram Vanoverberghe ARNE THEUNISSEN Cedric Haeck